Rádióinkról

2012.06.11., szerző:

A Református Rádió Portál programot az a gondolat szülte, hogy a Kárpát- Medencében műsort sugárzómagyar református rádiók és sugárzási lehetőséggel nem rendelkező rádióstúdiók összefogva, egymást segítve közösen munkálkodhassanak küldetésük teljesítésén. 

Facebook megosztás IWIW megosztás Twitter megosztás A+ A- Nyomtatás Nyomtatás

Agnus Rádió Stream

Naponta déli 12-től 15-ig és hajnali 03-tól 08-ig sugározzuk helyi adásunkat Kolozsváron a 88,3 MHz frekvencián.

Európa Rádió Stream

A 2001-ben indult Európa Rádió a Tiszáninneni Református Egyházkerület és a Tiszántúli Református Egyházkerület tulajdonában van. Műsorstruktúrája alapvetően közszolgálati-, helyi- és regionális jellegű, és természetesen mindenek előtt református szellemiségű és értékrendű. Mind a református, mind a nem hívő hallgatóink bőséggel találnak maguknak hallgatnivalót rádiónkban.

Sion Rádió Beregszász Stream

001 októberében, a Beregszászi Református Egyházközség keretein belül megalakult a Sion Rádióstúdió. 2001. december 22– én megkezdődött a műsorszórás. Célja: az örökkévaló Isten nagyságának megismertetése az emberekkel, illetve értékek közvetítése az éter hullámain- mivel napjainkban az emberek sokszor elfeledkeznek a valódi értékekről. Mára on-line adásunk a nap 24 órájában figyelemmel kísérhető.

Európa Rádió

Tovább kellene mérsékelni az alacsony jövedelmű munkavállalók adóterheit

Közzétette az uniós tagállamokra vonatkozó ország-specifikus gazdaságpolitikai ajánlásait az Európai Bizottság, amely Magyarország esetében három javaslatot fogalmazott meg.

Félmilliárd forintos kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben az áprilisi időjárás

Derül ki a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felméréséből ,mely a végéhez közeledik- közölte Zay Adorján a cég vezérigazgatója.

Vidéki Színházak Fesztiválja

A Thália Színház szeptember 4-10. között hatodik alkalommal rendezi meg hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. 

40 ezer hektárt sújtott fagykár

A szélsőséges időjárás és a nagy hideg miatt mintegy 40 ezer hektárt sújtott fagykár, az érintett termelők nehéz év elé néznek - mondta földművelésügyi miniszter a köztelevízióban.

Eladja magyarországi érdekeltségeinek egy részét a Bosch

Az indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozó üzletágától válik meg a német konszern , a vevő egy kínai konzorcium - írta az Észak-Magyarország.