Jó Hír

 

Július 1., péntek - Annamária, Tihamér

Mert ki vagyok én, és mi az én népem, honnan volt erőnk ennyit adakozni? Bizony, tőled van mindez, és csak azt adtuk neked, amit a te kezedből kaptunk! (1Krón 29,14)

Pál írja: Azért, hogy másoknak könnyebbségük legyen, nektek ne legyen nyomorúságotok. Ellenben az egyenlőségnek megfelelően a mostani időben a ti fölöslegetek pótolja azok hiányát, hogy máskor azok fölöslege is pótolja majd a ti hiányotokat, hogy így egyenlőség legyen. (2Kor 8,13–14) 

Luther Kiadó, 2015.


Most Szól:

05:10 - Zenesáv (Ism.)

Frekvencia: Sion Rádió Beregszász
Az autentikus népzene, a folk, a rock naggyai csendülnek fel zenei műsorunkban.

04:10 - Mindennapi Irodalom (UA)

Frekvencia: Pulzus Rádió
Éjszakia zenei válogatás

Kedves Testvérek!
Idén, a presbitérium döntése alapján hozzálátunk templomunk külső homlokzatának felújításához. Utoljára 18 éve történt homlokzatjavítás. Azóta az időjárás és más tényezők miatt jelentősen rongálódott a homlokzat. Nem kis munka áll előttünk. Gyülekezetünk tagjai már eddig is jelentős adományt gyűjtöttek, de a munka és annak költségei igen nagyok. A felújításra egy viski munkásokból álló csoport jelentkezett. A tető festését egy alpinistákból álló csoport vállalta. Július hónapban (4-én) kezdődik az állványzat felrakása.
Kérünk minden testvérünket, hogy mind imádságban, mind pedig, lehetőségéhez mérten anyagilag is járuljon hozzá, hogy lelki otthonunk megújulhasson, Isten áldása velünk legyen. A presbitérium és lelkészek, mint elöljáró tagok elsőként adakoztak tizedükből erre a célra. Sokan gyülekezetünk tagjai sorából is hozzájárultak már anyagilag is. Ha valaki szeretne csatlakozni az adományozókhoz, megteheti gyülekezetünk irodájában.
Kiadtunk egy emlékjegyet is, amely az utókor számára is jelzi, hogy a családban fontos volt 2016-ban az Isten háza. Ezt a jegyet adakozás alkalmával lehet megkapni gyülekezetünk irodájában. Legyen velünk Isten áldása!
Köszönettel: a Beregszászi Református Gyülekezet lelkészei, presbiterei
 


Sion Rádió

Új ablakba nyitás

top 20

 

2016.06.22.

Készítette: Antal István (Zenei szerkesztő)

 

1. Coldplay- Hymn for the Weekend2. David Guetta ft. Sia - Blinded by love3. Hello Adele4. 99 Souls - The Girl Is Mine !!!!5. When The Bassline Drops Craig David x Big Narstie6. Army Ellie Goulding

7. History One Direction8. One Call Away Charlie Puth9. Never Forget You MNEK & Zara Larsson

10. Adventure Of A Lifetime Coldplay !!!11. What Do You Mean? Justin Bieber12. Dangerous Woman Ariana Grande13. Secret Love Song (feat. Jason Derulo) Little Mix14. Hands To Myself Selena Gomez15. Sorry Justin Bieber16. Faded (feat. Iselin Solheim) Alan Walker17. Me, Myself & I G-Eazy x Bebe Rexha18. Hymn For The Weekend (feat. Beyoncé) Coldplay19. Light It Up (feat. Fuse ODG & Nyla) Major Lazer !!!20. Cheap Thrills (feat. Sean Paul) 

Pulzus FM 92.1

Elérhetőségeink