Hallgasson bele műsorunkba!

Kattintson IDE, ha nem indul el a lejátszás!
Új ablakba nyitás

Most hallható

03:10 - Mindennapi irodalom

Frekvencia: Európa Rádió
Hangoskönyv (A Hangtárból nem hallgatható!)

Frekvenciáink

Frekvenciáink felszíni sugárzású adóinkon:

Debrecen és régiója: FM 94.4 MHz 
Kisújszállás és régiója: FM 103.2 MHz
Miskolc és régiója: FM 90.4 MHz 
Mezőkövesd és régiója: FM 102.1 MHz
Nyíregyháza és régiója: FM 100.5 MHz
Sátoraljaújhely és régiója: FM 100.0 MHz
Szeged és régiója: FM 87,9 Mhz

Rólunk mondták

"Nem vagyok hívő. Kedvenc rádiócsatornám mégis az Önöké. Bátrak és elkötelezettek, vállalásukhoz híven kiállnak az értékek mellett. A sok fecsegő és fröcsögő kereskedelmi adó mellett üdítő kivételt képeznek. Napi rendszerességgel gondolkodtatnak el, annak ellenére, hogy nem azonos a nézőpontunk" - miskolci hallgatónk

"Nagyon jó rádió! Jó műsorokkal!" - hódmezővásárhelyi hallgatónk

"Nekem azóta csak a 94,4 Mhz-en szól a rádióm, mióta megszólalt az Európa Rádió Debrecenben" - debreceni hallgatónk

"Hálás vagyok  az igényes munkáért, ami a műsoraikat hallgatva mérhető és kiemelkedik a kereskedelmi rádiók egysíkú igénytelenségéből" - miskolci hallgatónk

"Ahányszor csak lehetőségem van a műsorokat hallgatni, megnyugszom abban, hogy van azért még friss levegő kicsiny egyházunkban" - nyíregyházi hallgatónk

"Köszönjük, hogy van! Valóban "nyugalmat sugároz", és erre igen nagy szükség van békétlen korunkban" - debreceni hallgatónk

"Nagyon gyakran hallgatom az Európa Rádiót (pl. főzés közben), mert mindig nagyon változatos, nagyon tartalmas, könnyed részeiben is csupa érték" - nyíregyházi hallgatónk

És Ön mit gondol? Írja meg nekünk! Várjuk visszajelzését a velemeny@euradio.hu címre!

Facebook

Hírek

A te sorsod a megtartatás, a te sorsod az élet, a te sorsod a megmaradás

Kép: A te sorsod a megtartatás, a te sorsod az élet, a te sorsod a megmaradás

Az Isten azt akarja, hogy a magyarok kiválasztottak legyenek és benne legyenek az élet közepében - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a romániai Bere felújított református templomában.

Ökumenikus istentiszteletet tartanak Budapesten

Kép: Ökumenikus istentiszteletet tartanak Budapesten

Ökumenikus istentiszteletet tartanak egyházi vezetők kedden, az államalapítás ünnepének előestéjén Budapesten, a Szilágyi Dezső téri református templomban - közölte a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa.

A befizetést igazoló csekket elég a tankönyvek átvételénél bemutatni

Kép: A befizetést igazoló csekket elég a tankönyvek átvételénél bemutatni

Augusztus 15-én ugyan lejárt a tankönyvcsomagok árának befizetési határideje, de a szülőknek lehetőségük van arra, hogy a tankönyvek átvételéig befizessék a pénzt - tájékoztatott a szakminisztérium köznevelésért felelős államtitkársága. 

Átadták a Fesztiválkatlant

Természetes környezetben, az egykori Patkóbányában, a Bodrog parton, a folyó kanyarulatában épült fel Tokaj legújabb látványossága, a Fesztiválkatlan; a csaknem kétmilliárd forintba kerülő beruházást szombat este adták át, Európa egyik legmodernebb szabadtéri teátrumát a Békés megyei Jókai Színház társulatának István a király című darabjával avatták fel.

Kedden lejár a felsőoktatási pótfelvételi jelentkezési határideje

Kép: Kedden lejár a felsőoktatási pótfelvételi jelentkezési határideje

A www.felvi.hu oldalon közzétett tájékoztató szerint a pótfelvételinél csak egyetlen felsőoktatási intézmény egyetlen képzése jelölhető meg, kizárólag elektronikus úton és csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek. 

Következő istentisztelet

Augusztus 24.

Minden frekvencián:

11:00 (ism. 20:00) - SÁTORALJAÚJHELY - KÁDÁR FERENC

Debreceni (94,4MHz) és nyíregyházi (100,5MHz) frekvencián:

15:00 - DEBRECEN-FÜREDI ÚT - SÁGI ENDRE

Napi útravaló

Útravaló rovatunk szeptembertől új jegyzetekkel jelentkezik!

20140817 - Ézsaiás könyve 63,7-19

Kép: 20140817 - Ézsaiás könyve 63,7-19

"Bárcsak szétszakítanád az eget, és leszállnál, hogy meginogjanak előtted a hegyek!"

20140810 - Ézsaiás könyve 58

Kép: 20140810 - Ézsaiás könyve 58

Kiálts, ne sajnáld a torkod! Harsogjon hangod, mint a kürt! Mondd meg népemnek, hogy mi a bűne, Jákób házának, hogy mi a vétke!

20140803 - Ézsaiás könyve 55

Kép: 20140803 - Ézsaiás könyve 55

Ti szomjazók mind, jöjjetek vízért, még ha nincs is pénzetek! Jöjjetek, vegyetek és egyetek! Jöjjetek, vegyetek bort és tejet, nem pénzért és nem fizetségért! Minek adnátok pénzt azért, ami nem kenyér, keresményeteket azért, amivel nem lehet jóllakni?

Köszöntő

Európa Rádió - Az értékes gondolatok rádiója

Debrecentől Miskolcon át Szegedig sugározza adását a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója. Célunk nem más, mint a tartalmas, minőségi rádiózás iránt fogékony minél szélesebb társadalmi rétegek elérése, emberi hang megszólaltatása a harsány és sokféleképpen manipulált média világában.

 

Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. A református egyház általános alapértékek iránti elkötelezettségéből fakadóan a hírműsorok a kimondott szó felelősségével és a hiteles tájékoztatás igényével készülnek.

A 24 órás központi adás mellett reggel 7 és 9 valamint délután 3 és 5 óra között helyben szerkesztett magazinműsorok hallhatók Debrecenben, Szegeden és Nyíregyházán.

Kérjük, fogadják szeretettel és hallgassák érdeklődéssel az Európa Rádió műsorait!