Hallgasson bele műsorunkba!

Kattintson IDE, ha nem indul el a lejátszás!
Új ablakba nyitás

Most hallható

02:10 - Repeta - válogatás a délutáni anyagokból

Frekvencia: Európa Rádió
Repeta - válogatás a délutáni anyagokból

Frekvenciáink

Frekvenciáink felszíni sugárzású adóinkon:

Debrecen és régiója: FM 94.4 MHz 
Kisújszállás és régiója: FM 103.2 MHz
Miskolc és régiója: FM 90.4 MHz 
Mezőkövesd és régiója: FM 102.1 MHz
Nyíregyháza és régiója: FM 100.5 MHz
Sátoraljaújhely és régiója: FM 100.0 MHz
Szeged és régiója: FM 87,9 Mhz

Rólunk mondták

"Nem vagyok hívő. Kedvenc rádiócsatornám mégis az Önöké. Bátrak és elkötelezettek, vállalásukhoz híven kiállnak az értékek mellett. A sok fecsegő és fröcsögő kereskedelmi adó mellett üdítő kivételt képeznek. Napi rendszerességgel gondolkodtatnak el, annak ellenére, hogy nem azonos a nézőpontunk" - miskolci hallgatónk

"Nagyon jó rádió! Jó műsorokkal!" - hódmezővásárhelyi hallgatónk

"Nekem azóta csak a 94,4 Mhz-en szól a rádióm, mióta megszólalt az Európa Rádió Debrecenben" - debreceni hallgatónk

"Hálás vagyok  az igényes munkáért, ami a műsoraikat hallgatva mérhető és kiemelkedik a kereskedelmi rádiók egysíkú igénytelenségéből" - miskolci hallgatónk

"Ahányszor csak lehetőségem van a műsorokat hallgatni, megnyugszom abban, hogy van azért még friss levegő kicsiny egyházunkban" - nyíregyházi hallgatónk

"Köszönjük, hogy van! Valóban "nyugalmat sugároz", és erre igen nagy szükség van békétlen korunkban" - debreceni hallgatónk

"Nagyon gyakran hallgatom az Európa Rádiót (pl. főzés közben), mert mindig nagyon változatos, nagyon tartalmas, könnyed részeiben is csupa érték" - nyíregyházi hallgatónk

És Ön mit gondol? Írja meg nekünk! Várjuk visszajelzését a velemeny@euradio.hu címre!

Facebook

Hírek

Dönthetnek a devizahitelekről

Kép: Dönthetnek a devizahitelekről

A kormány következő ülésén születhet döntés a devizahitelek elszámolását rendező törvényről - közölte Kurucz Éva kormányszóvivő. Kitért arra is, hogy a pénzintézeti perek eddigi eredménye azt mutatja, az állam sikerrel tudja megvédeni az embereket a bankokkal szemben. 

Financial Times: Magyarország visszafelé halad

Kép: Financial Times: Magyarország visszafelé halad

Magyarország útja vissza a múltba címmel közölt olvasói levelet csütörtökön a Financial Times európai kiadása, Norvégia európai ügyekkel foglalkozó miniszterétől.

Gázvezetéket vágott át a munkagép

Kép: Gázvezetéket vágott át a munkagép

Gázvezetéket vágott el egy munkagép Nádudvaron szerda este, emiatt 15 lakónak ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság. 

Óvnának a túlzott eladósodástól

Kép: Óvnának a túlzott eladósodástól

A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló Magyar Nemzeti Banki rendelet hatálybalépését megelőzően az ezt szabályozó  kormányrendelet vonatkozó részei hatályukat vesztik - közölte a Magyar Nemzeti Bank.

Az egészségről református szemmel

Kép: Az egészségről református szemmel

Egészség és gyógyulás Jézus közelében címmel szervezte meg a Magyarországi Református Egyház Tiszántúli Egyházkerületi Presbiteri Konferenciáját a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában. 

Következő istentisztelet

Augusztus 31.

Minden frekvencián:

11:00 (ism. 20:00) - KISMARJA - TAMÁS GERGELY

Debreceni (94,4MHz) frekvencián:

15:00 - NAGYTEMPLOM - SZÁSZ BARNABÁSNÉ

Nyíregyházi (100,5MHz) frekvencián:

15:00 - MÁNDOK - KOZMA ZSOLT

Napi útravaló

20140831 - 73. zsoltár

Kép: 20140831 - 73. zsoltár

"Ha elenyészik is testem és szívem, szívemnek kősziklája és örökségem te maradsz, Istenem, örökké!"

20140824 - 91. zsoltár

Kép: 20140824 - 91. zsoltár

"Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen, az ezt mondhatja az ÚRnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom! Mert ő ment meg téged a madarász csapdájától, a pusztító dögvésztől. Tollaival betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz, pajzs és páncél a hűsége..."

20140817 - Ézsaiás könyve 63,7-19

Kép: 20140817 - Ézsaiás könyve 63,7-19

"Bárcsak szétszakítanád az eget, és leszállnál, hogy meginogjanak előtted a hegyek!"

20140810 - Ézsaiás könyve 58

Kép: 20140810 - Ézsaiás könyve 58

Kiálts, ne sajnáld a torkod! Harsogjon hangod, mint a kürt! Mondd meg népemnek, hogy mi a bűne, Jákób házának, hogy mi a vétke!

Köszöntő

Európa Rádió - Az értékes gondolatok rádiója

Debrecentől Miskolcon át Szegedig sugározza adását a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója. Célunk nem más, mint a tartalmas, minőségi rádiózás iránt fogékony minél szélesebb társadalmi rétegek elérése, emberi hang megszólaltatása a harsány és sokféleképpen manipulált média világában.

 

Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. A református egyház általános alapértékek iránti elkötelezettségéből fakadóan a hírműsorok a kimondott szó felelősségével és a hiteles tájékoztatás igényével készülnek.

A 24 órás központi adás mellett reggel 7 és 9 valamint délután 3 és 5 óra között helyben szerkesztett magazinműsorok hallhatók Debrecenben, Szegeden és Nyíregyházán.

Kérjük, fogadják szeretettel és hallgassák érdeklődéssel az Európa Rádió műsorait!