Most hallható

01:10 - Zenesáv (ism.)

Frekvencia: Európa Rádió
Zenesáv (ism.)

MŰSZAKI HIBA BEJELENTÉSE:

(8 és 20 óra között) 30/522-9120

Frekvenciáink

Frekvenciáink felszíni sugárzású adóinkon:

Debrecen és régiója: FM 94.4 MHz 
Kisújszállás és régiója: FM 103.2 MHz
Miskolc és régiója: FM 90.4 MHz 
Mezőkövesd és régiója: FM 102.1 MHz
Nyíregyháza és régiója: FM 100.5 MHz
Sátoraljaújhely és régiója: FM 100.0 MHz
Szeged és régiója: FM 87.9 Mhz

Rólunk mondták

"Nem vagyok hívő. Kedvenc rádiócsatornám mégis az Önöké. Bátrak és elkötelezettek, vállalásukhoz híven kiállnak az értékek mellett. A sok fecsegő és fröcsögő kereskedelmi adó mellett üdítő kivételt képeznek. Napi rendszerességgel gondolkodtatnak el, annak ellenére, hogy nem azonos a nézőpontunk" - miskolci hallgatónk

"Nagyon jó rádió! Jó műsorokkal!" - hódmezővásárhelyi hallgatónk

"Nekem azóta csak a 94,4 Mhz-en szól a rádióm, mióta megszólalt az Európa Rádió Debrecenben" - debreceni hallgatónk

"Hálás vagyok  az igényes munkáért, ami a műsoraikat hallgatva mérhető és kiemelkedik a kereskedelmi rádiók egysíkú igénytelenségéből" - miskolci hallgatónk

"Ahányszor csak lehetőségem van a műsorokat hallgatni, megnyugszom abban, hogy van azért még friss levegő kicsiny egyházunkban" - nyíregyházi hallgatónk

"Köszönjük, hogy van! Valóban "nyugalmat sugároz", és erre igen nagy szükség van békétlen korunkban" - debreceni hallgatónk

"Nagyon gyakran hallgatom az Európa Rádiót (pl. főzés közben), mert mindig nagyon változatos, nagyon tartalmas, könnyed részeiben is csupa érték" - nyíregyházi hallgatónk

És Ön mit gondol? Írja meg nekünk! Várjuk visszajelzését a velemeny@euradio.hu címre!


Facebook

Hírek

Az öntözésnek kiemelt szerepe van a szélsőséges időjárással járó kockázatok kivédésében Magyarországon

Kép: Az öntözésnek kiemelt szerepe van a szélsőséges időjárással járó kockázatok kivédésében Magyarországon

Az öntözés fontosságáról beszélt a földművelésügyi miniszter Kisújszálláson, a Tisza-völgy rendezéséről szóló konferencián. 

A vértanú tábornokok emlékére állított Szabadság-szobornál rendeztek megemlékezést

Kép: A vértanú tábornokok emlékére állított Szabadság-szobornál rendeztek megemlékezést

A szabadságharc nem magyar mártírjairól és a mai nemzedéknek szóló üzenetéről is beszéltek a szónokok Aradon, a vértanú tábornokok emlékére állított Szabadság-szobornál rendezett megemlékezésen.

A felsőoktatás és az idegen nyelvű képzés kiemelt fontosságú

Kép: A felsőoktatás és az idegen nyelvű képzés kiemelt fontosságú

A felsőoktatás és az idegen nyelvű képzés kiemelt fontosságú a kormány számára - jelentette ki Trócsányi László a Szegedi Tudományegyetem Frankofón Egyetemi Központjának tanévnyitó ünnepsége előtt.

Csaknem megduplázódik az Országos Mentőszolgálat költségvetése jövőre a 2010 előtti időszakhoz képest

Kép: Csaknem megduplázódik az Országos Mentőszolgálat költségvetése jövőre a 2010 előtti időszakhoz képest

Csaknem megduplázódik az Országos Mentőszolgálat költségvetése jövőre a 2010 előtti időszakhoz képest - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.

A nemzeti büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében

Kép: A nemzeti büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében

A nemzeti büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Kolozsváron, a reformáció 500. évfordulójára szervezett jubileumi év legnagyobb erdélyi rendezvényén, ahol a legszorosabb értelemben vett lelkipásztori szolgálatot fogalmazott meg elvárásként a teológus ifjúság számára.

Debreceni Egyetem

Református Esték

 

"A TÍZ IGE..." címmel október 17-22 között Református Esték az EURÓPA RÁDIÓBAN:

Istentiszteleteket közvetítünk felvételről a debrecen-felsőjózsai református templomból. A hat részből álló sorozat témája a tízparancsolat.

Igét hirdetnek a Debreceni Református Hittudományi Egyetem oktatói: Dr. Bölcskei Gusztáv egyetemi tanár, Dr. Hodossy-Takács Előd egyetemi docens, Dr. Kustár Zoltán rektor, egyetemi tanár, Dr. Németh Áron adjunktus valamint Horsai Ede egyetemi lelkipásztor és Dr. Marjovszky Tibor nyugalmazott teológiai tanár.

A közvetítések meghallgathatók KEDDTŐL VASÁRNAPIG ESTÉNKÉNT 20 ÓRÁTÓL.


Köszöntő

Európa Rádió - Az értékes gondolatok rádiója

Debrecentől Miskolcon át Szegedig sugározza adását a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója. Célunk nem más, mint a tartalmas, minőségi rádiózás iránt fogékony minél szélesebb társadalmi rétegek elérése, emberi hang megszólaltatása a harsány és sokféleképpen manipulált média világában.

 

Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. A református egyház általános alapértékek iránti elkötelezettségéből fakadóan a hírműsorok a kimondott szó felelősségével és a hiteles tájékoztatás igényével készülnek.

A 24 órás központi adás mellett reggel 7 és 9 valamint délután 3 és 5 óra között helyben szerkesztett magazinműsorok hallhatók Debrecenben, Szegeden, Sátoraljaújhelyen és Nyíregyházán.

Kérjük, fogadják szeretettel és hallgassák érdeklődéssel az Európa Rádió műsorait!

Az Európa Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Letölthető hanganyagok

Szalay Annamária-díj 2014

Fotó: Bartos Gyula