Most hallható

18:10 - Magazin: Európa Szalon (ism.)

Frekvencia: Európa Rádió
Beszélgetés

MŰSZAKI HIBA BEJELENTÉSE:

(8 és 20 óra között) 30/522-9120

Frekvenciáink

Frekvenciáink felszíni sugárzású adóinkon:

Debrecen és régiója: FM 94.4 MHz 
Kisújszállás és régiója: FM 103.2 MHz
Miskolc és régiója: FM 90.4 MHz 
Mezőkövesd és régiója: FM 102.1 MHz
Nyíregyháza és régiója: FM 100.5 MHz
Sátoraljaújhely és régiója: FM 100.0 MHz
Szeged és régiója: FM 87.9 Mhz

Rólunk mondták

"Nem vagyok hívő. Kedvenc rádiócsatornám mégis az Önöké. Bátrak és elkötelezettek, vállalásukhoz híven kiállnak az értékek mellett. A sok fecsegő és fröcsögő kereskedelmi adó mellett üdítő kivételt képeznek. Napi rendszerességgel gondolkodtatnak el, annak ellenére, hogy nem azonos a nézőpontunk" - miskolci hallgatónk

"Nagyon jó rádió! Jó műsorokkal!" - hódmezővásárhelyi hallgatónk

"Nekem azóta csak a 94,4 Mhz-en szól a rádióm, mióta megszólalt az Európa Rádió Debrecenben" - debreceni hallgatónk

"Hálás vagyok  az igényes munkáért, ami a műsoraikat hallgatva mérhető és kiemelkedik a kereskedelmi rádiók egysíkú igénytelenségéből" - miskolci hallgatónk

"Ahányszor csak lehetőségem van a műsorokat hallgatni, megnyugszom abban, hogy van azért még friss levegő kicsiny egyházunkban" - nyíregyházi hallgatónk

"Köszönjük, hogy van! Valóban "nyugalmat sugároz", és erre igen nagy szükség van békétlen korunkban" - debreceni hallgatónk

"Nagyon gyakran hallgatom az Európa Rádiót (pl. főzés közben), mert mindig nagyon változatos, nagyon tartalmas, könnyed részeiben is csupa érték" - nyíregyházi hallgatónk

És Ön mit gondol? Írja meg nekünk! Várjuk visszajelzését a velemeny@euradio.hu címre!


Facebook

Hírek

Tovább kellene mérsékelni az alacsony jövedelmű munkavállalók adóterheit

Kép: Tovább kellene mérsékelni az alacsony jövedelmű munkavállalók adóterheit

Közzétette az uniós tagállamokra vonatkozó ország-specifikus gazdaságpolitikai ajánlásait az Európai Bizottság, amely Magyarország esetében három javaslatot fogalmazott meg.

Félmilliárd forintos kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben az áprilisi időjárás

Kép: Félmilliárd forintos kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben az áprilisi időjárás

Derül ki a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felméréséből ,mely a végéhez közeledik- közölte Zay Adorján a cég vezérigazgatója.

Vidéki Színházak Fesztiválja

Kép:  Vidéki Színházak Fesztiválja

A Thália Színház szeptember 4-10. között hatodik alkalommal rendezi meg hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. 

40 ezer hektárt sújtott fagykár

Kép: 40 ezer hektárt sújtott fagykár

A szélsőséges időjárás és a nagy hideg miatt mintegy 40 ezer hektárt sújtott fagykár, az érintett termelők nehéz év elé néznek - mondta földművelésügyi miniszter a köztelevízióban.

Eladja magyarországi érdekeltségeinek egy részét a Bosch

Kép: Eladja magyarországi érdekeltségeinek egy részét a Bosch

Az indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozó üzletágától válik meg a német konszern , a vevő egy kínai konzorcium - írta az Észak-Magyarország. 

Debreceni Egyetem

Köszöntő

Európa Rádió - Az értékes gondolatok rádiója

Debrecentől Miskolcon át Szegedig sugározza adását a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös rádiója. Célunk nem más, mint a tartalmas, minőségi rádiózás iránt fogékony minél szélesebb társadalmi rétegek elérése, emberi hang megszólaltatása a harsány és sokféleképpen manipulált média világában.

 

Az Európa Rádió az informáláson túl inspirálni is szeretne, ezért a közéleti, gazdasági, tudományos, gasztronómiai, történelmi és egészségügyi magazinok mellett igényes zenéket, tartalmas, mély beszélgetéseket, egyházi műsorokat is kínál. A református egyház általános alapértékek iránti elkötelezettségéből fakadóan a hírműsorok a kimondott szó felelősségével és a hiteles tájékoztatás igényével készülnek.

A 24 órás központi adás mellett reggel 7 és 9 valamint délután 3 és 5 óra között helyben szerkesztett magazinműsorok hallhatók Debrecenben, Szegeden, Sátoraljaújhelyen és Nyíregyházán.

Kérjük, fogadják szeretettel és hallgassák érdeklődéssel az Európa Rádió műsorait!

Az Európa Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Szalay Annamária-díj 2014

Fotó: Bartos Gyula