Szól a Szkriptúra

Sorbarendezés:

Deák Enikő

méret: 158.7 MB , címkék: szkriptura

Ma Deák Enikő a vendégünk. Ő volt azon résztvevők egyike, akik a feltámadás örömhírét oszthatták meg a hallgatósággal a Bibliafelolvasó maratonon.  

Nagy Róbert Zoltán

méret: 117.2 MB , címkék: szkriptura

Rovatunk mai kiadásában Nagy Róbert Zoltán a vendégünk.

Csiszér Ágnes

méret: 92.6 MB , címkék: szkriptura

Rovatunkban ma Csiszér Ágnes, a Bibliafelolvasó maraton szervezője és egyben aktív résztvevője beszél az élményeiről. Fogadják szeretettel!

Visky Anna

méret: 27.2 MB , címkék: szkriptura

Kolozsváron tavaly, október 31 és november 4.-e között zajlott  a Bibliafelolvasó maraton.  Több mint 450 személy részvételével, 80 óra leforgása alatt megszakítás nélkül, folyamatosan szólt az ige! A Diákművelődési Ház 3.emeletén egy viszonylag nagy teremnek az egyik sarkában, hangulatos megvilágításban, kényelmes fotelben, díszpárnákkal körülvéve, egyszóval egészen otthonos környezetben merülhettek bele az olvasók a Szentírásba.  A Reformáció 500. emlékévében megszervezett maraton, az öt Sola egyikének, a Sola Scriptura, vagyis az "Egyedül a Szentírás" kijelentésre alapozva a "Szól a Szkriptúra" elnevezést kapta.  Akkor valóban szólt a Szkriptúra, diákok, tanárok, fiatalok, idősek, de még gyerekek szájából is.  Sőt, nemcsak szólt, megszólított, hozzánk szólt!  Ezeket a nagyszerű pillanatokat szeretnénk felidézni ma induló rovat sorozatunkban. Hétről-hétre ismerkedhetünk a maraton résztvevőivel és hallgathatjuk egymás közvetítésében az igét.  Elsőként a szervezők közül hívtunk vendéget. Visky Annával Ferencz Amália beszélget.

Az űrlap letölthető ITT!

A  kitöltött és aláírt űrlapot mindenkinek személyesen kell leadnia május 25-ig abban az adóhivatalban ahova tartozik.

Támogatóink