Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír


Július 22., péntek - Magdolna, Magda  

Csak a te intelmeidben gyönyörködöm, azok az én tanácsadóim. (Zsolt 119,24)

[Jézust szülei]... a templomban találták meg, amint a tanítómesterek körében ült, hallga a és kérdezte őket. (Lk 2,46)

Luther Kiadó, 2015.

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Őszi pótfelvételi a Protestáns Teológiai Intézetbe

A Kolozsvári Protestáns Teológai Intézet őszi pótfelvételi vizsgát hirdet a 2016-2017-es tanév első évfolyamára. ...

Facebook

Agnus blog

Házaló Fazék - Olaszország ízei

Receptlesőben hallgatóinknál és olvasóinknálAz Agnus Rádió és a Szabadság napilap közös rovataAz Agnus Rádió főszerkesztőjével, Mihály Noémivel már megismerkedhettek ezelőtt három évvel, amikor ... ...

Aktualitások

  • Untold sikerek MP3 / 10.2 MB / 2016-07-21 A 2015-ös Untold fesztivál kommunikációs referensét, Polacsek Pétert kérdezte rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa az elmúlt év sikereiről és nehézségeiről.
  • Felvételi a Sapientián MP3 / 19.5 MB / 2016-07-14 A kolozsvári Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem kedden sajtótájékoztatót tartott, amelyen részletesen beszámoltak az egyetem felvételiéről. Az egyetem Dékánjával, Dr. Tonk Mártonnal beszélgetett rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa.
  • A véradást népszerűsíti az Untold fesztivál MP3 / 11.2 MB / 2016-07-13 Idén is kedvezményesen vásárolhatnak bérletet az Untold fesztiválra azok, akik vért adnak az ország bármely véradó központjában. A kampány célja, hogy arra ösztönözze az embereket, hogy ne csupán a kedvezményes jegyvásárlás céljából, hanem az év többi részében is adományozzanak vért. A kampányról részletesebben Csoma Nórával, Untold fesztivál kommunikácós referensével beszélgetett rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa.
  • 15. vakációs bibliahét a Bulgáriatelepen MP3 / 15.5 MB / 2016-07-13 A kolozsvári Bulgáriatelepi Református Gyülekezet immár 15. alkalommal rendezte meg a vakációs bibliahetet, amely jelenleg is tart.  A rendezvényen rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa beszélgetett a rendezvény főszervezőjével, Nagy Melindával. 
  • A Yuppi-táborért is úsztak MP3 / 14.5 MB / 2016-07-13 Ismét jótékonysági úszóversenyt szervezett a Kolozsvár Közösségi Alapítvány. A Swimathont Kolozsváron július 2-án a BBTE "Universitas" Úszókomplexumában rendezték meg, ahol rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa beszélgetett a Yuppi tábor egyik önkéntesével, Boda Timeával a rendezvényről és a A Yuppi Tábormozgalom Egyesületről.

Támogatóink