Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás

Jóhír


Május 26. kedd, Pünkösd harmadnapja - Evelin, Fülöp 

Nem az Úr keze rövid ahhoz, hogy megsegítsen, nem az ő füle süket ahhoz, hogy meghallgasson, hanem a ti bűneitek választottak el titeket Istenetektől, a ti vétkeitek miatt rejtette el orcáját előletek, és nem hallgatott meg. (Ézs 59,1–2)

Ahogyan tehát tagjaitokat a tisztátalanság és a törvénytelenség szolgálatába állítottátok, hogy a törvénytelenekké legyenek, úgy most állítsátok tagjaitokat az igazság szolgálatába, hogy szentek legyetek. (Róm 6,19)

©2014 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Megalakult a Tordai és a Nagyenyedi Református Egyházmegyék Ifjúsági Szövetsége

Az Ifjúsági Szövetség új struktúráját Sütő Alpár a volt Maros Megyei IKE alelnöke, a Magyar Ifjúsági Tanácsban az IKE képviselője mutatta be. ...

Facebook

Az űrlap letölthető ITT!

A  kitöltött és aláírt űrlapot mindenkinek személyesen kell leadnia május 25-ig abban az adóhivatalban ahova tartozik.

Aktualitások

  • ApCsel 2,12-13.37-41 - lélek, mámor, eksztázis - FIKE istentisztelet - 2015.PÜNKÖSD MP3 / 21.0 MB / 2015-05-26 A Lélek kimozdít, abból a státuszból, abból a megfeneklett helyzetből, abból a pozicióból ahova az ember a maga kényelmességébe befészkelte magát. Akiben a Lélek munkál, másállapotban van, mint aki nincsen magánál, mert nem önmagából és nem önmagért él.
  • (IM)PULZUS - szabadtéri ökumenikus ifjúsági istentisztelet - 2015.maj.17 MP3 / 56.4 MB / 2015-05-26 Vasárnap a Központi parkban (Sétatér) egy szabadtéri, ökumenikus istentisztelettel végződött az (Im)pulzus programsorozat. Az az érzése támadt az embernek, mintha 2000 évet repült volna az időben és Jézus korában találta volna magát, amikor még a közös együttlétek, Jézus beszédei a szabadban folytak.
    Az Ige a bethesdai beteg történetéről szólt. A mai ember sokszor elkiáltja magát: „Nincs emberem!” És csak úgy áramlanak a kérdések az elménkből: Mindenki elhagyott? Egyedül maradtál? Fejedet csapdossa az élet vihara? Fölötted villámok cikáznak, s az ég dörgése félelemmel hasítja szívedet? Zokogsz önmagad, családod, vagy hazád miatt?
    Az üzenet így szól: Nézz fel, lásd meg és halld meg Megváltód szavát amint most Téged kérdez: „Akarsz-e meggyógyulni?”
  • Székely Mikó Kollégium MP3 / 7.1 MB / 2015-05-22 Az Erdélyi Református Egyházkerület a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult a Református Székely Mikó Kollégium újraállamosításának ügyében – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatón Kató Béla a református egyházkerület püspöke. A következőkben Veres Emőd ügyvéd vázolja, hogy miért kényszerültek arra, hogy ehhez a jogszolgáltató fórumhoz forduljanak.
  • Fogarasi-havasok. Erdély teteje MP3 / 5.1 MB / 2015-05-22 Május 21-én, csütörtök délután 18 órától, Székely Árpád Fogarasi-havasok. Erdély teteje című könyvbemutatójára került sor a Györkös Mányi Albert Emlékházban. A szerzővel Csomos Éva-Zsuzsánna beszélgetett.
  • V. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét MP3 / 5.9 MB / 2015-05-22 Sajtótájékoztatót tartottak május 21-én az RMDSZ Főtitkárság székhelyén, mely alkalommal az 5. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét programsorozatát, illetve a rendezvény részleteit közölték. Az idén több változást is beiktattak a szervezők, és még színesebb programok várják az érdeklődőket. Az esemény június 4-e és 7-e között zajlik. A sajtótájékoztató után, Doki Emesével, a Főtitkárság munkatársával Moni Anita beszélgetett.