Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás

 

Október 30. csütörtök - Alfonz, Zenóbia

Megitatta a szomjazókat, és jól tartotta az éhezőket. (Zsolt 107,9)

Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre. (Jn 1,16)

©2013 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Megalakult a Kolozsvári Egyházmegyei IKE

Batiz Zsolt a Kolozsvár - Belvárosi IKE tagja ismertette az utóbbi hét hónap programjait Kolozsvár szinten. ...

Facebook

Aktualitások

  • 1Móz 2,25/Ézs 40,25-26 - mi is történt ott az Édenkertben? - Kolozsvári FIKE - okt.19. MP3 / 24.0 MB / 2014-10-28 Az édenkerti történet első feléről olvastunk:
    * mit jelent Isten védettségében lenni?* korlátok és a szabadság* miért nem vagyok a világ közepe, ha mégis?* ha minden jó, akkor mégis miért nem? és ha minden jó, akkor miért is rontjuk el?* nem jó egyedül, de áldás vagy teher?
  • Jn 15,13-15 - barátság - Győrffy Eszter - 2014.okt.26. MP3 / 57.8 MB / 2014-10-28 Október utolsó hétvégéjén a pesti egyetemi gyülekezet tagjait láttavendégül a Kolozsvári FIKE.A tartalmas hétvégi program egy közös istentiszteleti alkalommalzárult, ahol Győrffy Eszter, a PROMISSZ  lelkésze Jn 15, 13-15 alapjánhirdette az igét.
  • Fiatfalván a Generális Vizitáció MP3 / 19.1 MB / 2014-10-24 A Székelyudvarhelyi Református Egyházmegyébe kebelezett Fiatfalvi Református Egyházközségben járt október 9-én az Erdélyi Református Egyházkerület Generális Vizitációja. A vizitáció a Kató Béla püspök és csapata által felállított rend szerint zajlott, a nap folyamán a bizottság, amelynek része az egyházkerület vezetősége, valamint a püspökségi ügyosztályok vezetői, találkozott a fiatalokkal, a nőszövetséggel és a presbitériummal. A vizitáció rendje szerint este 6 órától istentiszteletet tartottak, amelyen az egyházmegye szinte minden lelkipásztora részt vett, ezen az alkalmon olvasták fel a gyülekezetnek a vizitáció jegyzőkönyvét, amely a bizottság megjegyzéseit is tartalmazza. Az interjúban nem csak a vizitáció tanulságairól esik szó, hanem egy érdekes jelenségről is beszélgetünk, ugyanis a faluban két felekezet, a református és az unitárius közösen, felváltva használja a falu egyetlen templomát.A vizitáció lejárta után Páll Attila lelkipásztorral beszélgetett Kiss Gábor munkatársunk
  • Erdőszentgyörgyön járt a generális vizitáció MP3 / 15.1 MB / 2014-10-24 A Küküllői Református Egyházmegyéhez tartozó Erdőszentgyörgyön járt az Erdélyi Református Egyházkerület Generális Vizitációs Bizottsága. A nap folyamán a bizottság találkozott a nőszövetséggel, presbiterekkel, konfirmandusokkal, ifjakkal és vallásórásokkal. A vizitáció lejárta után Gáspár György erdőszentgyörgyi lelkipásztorral beszélgetett Kiss Gábor munkatársunk. 
  • Generális vizitáció Erdőszentgyörgyön MP3 / 11.2 MB / 2014-10-24 A Küküllői Református Egyházmegyéhez tartozó Erdőszentgyörgyön járt az Erdélyi Református Egyházkerület Generális Vizitációs Bizottsága. A nap folyamán a bizottság találkozott a nőszövetséggel, presbiterekkel, konfirmandusokkal, ifjakkal és vallásórásokkal. A vizitáció lejárta után Biró Istvánnal, a Küküllői Református Egyházmegye esperesével Kiss Gábor munkatársunk beszélgetett.