Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír


Június 29., szerda - Péter, Pál

Ehetsz jóllakásig, és áldani fogod Istenedet, az Urat. (5Móz 8,10)

[Isten] nem hagyta magát bizonyság nélkül, mert jótevőtök volt, a mennyből esőt adott nektek és termést hozó időket, bőven adott nektek eledelt és szívbéli örömet. (ApCsel 14,17) 

Luther Kiadó, 2015.

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Műsorajánló

Zenélő köntös

Ami rólunk és nekünk szól, az műfajától függetlenül érdekel és leköt. Kit tud ma megszólítani az operett? Vannak-e hozzá eszközei vagy újakat kell "varázsolni"? Lehet-e ébresztő épp a varázslat maga? Válaszokat az kap, aki megtanul kérdéseket feltenni - önmagának. Hallgassák meg a mai Zenélő köntösben a Cigányszerelem című Lehár-operettről az előadás alkotóit: Bori Tamást, Németh Zsuzsát, Lendvai Zsoltot és Kulcsár Szabolcsot!

Keresztyén Élet felekezetközi magazin

Keresztyén Élet felekezetközi magazinműsorunkat hétfőtől csütörtökig 14 óra 20 perctől sugározzuk. Szerkesztő: Szecsődi Árpád

Agnus blog

Istennek nemzetsége vagyunk

A Magyar Református Egyház tagjai, akik 2016. május 22-én Isten nevében Kolozsváron gyűltek egybe a Kárpát-medence 65 egyházmegyéjéből, a következő Nyilatkozatot tették embertársaik és Isten ... ...

Aktualitások

  • Én is szeretnék játszani! MP3 / 18.2 MB / 2016-06-22 A kolozsvári Életfa Családsegítő Egyesület szombaton adománygyűjtő kerti partit szervezett az Én is szeretnék játszani! projekt rendezvényeként. A délután 16 órakor kezdődő esemény lehetőséget teremtett a találkozásra és az együttjátszásra. A projekt egyik megálmodójával, Deme Ilonával beszélgetett rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa. 
  • Kreatív nyílt napok MP3 / 16.4 MB / 2016-06-22 A K Plusz és a Kreatív Kolozsvár programok nyílt napokat tartott pénteken és szombaton a K+ közösségi térben, illetve a Tranzit Ház udvarán, ahol a tehetség és a kreativitás került a középpontba. A rendezvényen rádiónk munkatársa, Márton Zsuzsa beszélgetett a programszervezővel, Mostis Gergővel.
  • Euródiakónia közgyűlés MP3 / 9.0 MB / 2016-06-22 Június 8.-10. között zajlott Utrechtben az Eurodiakonia közgyűlése. Az eseményről Kovács Istvánt, az Erdélyi Református Egyházkerület Misszió-Diakóniai Osztályának előadótanácsosát Szecsődi Árpád kollégánk kérdezte.
  • Mérában lesz az első erdélyi világzenei fesztivál MP3 / 16.3 MB / 2016-06-17 Sajtósétára hívták a média képviselőit csütörtök délután a Méra World Music szervezői. Bethlendi András és Varga Zoltán főszervezők elárulták, hogy Erdély első világzene fesztiváljának ötlete éppen abban a csűrben született, ahol a sajtótájékoztatót tartották és ami a rendezvény fő helyszíne lesz. A Szarka-telek zöld gyepén kérdezte Varga Zoltán főszervezőt Mihály Noémi.
    A Mérai Világzene Csűrfesztiválra július utolsó hétvégéjén, július 29-e és 31-e között kerül sor, bővebb információkért keressék fel a www.meraworldmusic.ro honlapot.
  • Civil Évkönyv a fesztiválokról MP3 / 11.4 MB / 2016-06-17 Az Erdélyi Magyar Civil Évkönyv 2015 című kötetet mutatták be szerda délután a magyar főkonzulátus rendezvénytermében. A kötetet Bodó Barna szerkesztő jelenlétében Kiss Dénes szociológus  mutatta be, illetve felszólalt a témában jártas két társszerkesztő Szabó Lilla és Széman Emese Rózsa is. A fesztiválok témáját körbejáró kötet nem csak a városnapok, falunapok jegyzékét készíti el, hanem esettanulmányokban ismerhetjük meg ezek történetét közelebbről. A bemutatót követően Bodó Barna szerkesztőt Mihály Noémi kérdezte.

Támogatóink