Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás


Március 4. Szerda - Kázmér, Zorán

Uram, légy kegyelmes hozzám! Gyógyíts meg engem, mert vétkeztem ellened! (Zsolt 41,5)

A hitből fakadó imádság megszabadítja a szenvedőt, az Úr felsegíti őt, sőt ha bűnt követett is el, bocsánatot nyer. (Jak 5,15)

©2014 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Agnus blog

Házasság Hete: Ünnepeld a házasságod

Idén ötödjére szervezik meg Kolozsváron az 1997-ben Angliából indult Házasság Hete rendezvénysorozatot. „A házasság több puszta ígéretnél, kötelezettségnél, egy férfi és nő által aláírt papírnál ... ...

Aktualitások

  • 1Kor 10,23-24 - mindent szabad! - FIKE istentisztelet - 2015.márc.1. MP3 / 22.1 MB / 2015-03-04 1Kor 10,23-24 - mindent szabad! - FIKE istentisztelet - 2015.márc.1-  Isten az embert szabaddá teremtette - mindene megvan, amire szüksége van, de szabadsága van arra is, hogy saját maga ellen törjön- bűneset: a kötöttségek választása; amikor az ember szabadságában önmagát és környezetét felemészti- mindent szabad, de mi az, ami hasznodra van?- mi az, ami épít? - az építés egy hosszútávú és tudatos folyamat. MI AZ ÉLETCÉLOD? HOVA KARSZ ELJUTNI? MI A TETTED SZÁNDÉKA?- a szabadság és a felelősség együtt jár. Kellemetlen, de így van. Ott van szabadság, ahol felelősséget is vállalunk.Szabad vagy azt tenni, amit akarsz, azt mondani, amit akarsz, az gondolni, amit akarsz és úgy dönteni, ahogy azt jónak látod, de tetteidnek, szavaidnak, gondolataidnak, döntéseidenk következménye van.
  • Mt 28,18.6,13 - alszik a szívben az aggodalom - FIKE - 2015.febr.8. MP3 / 22.7 MB / 2015-02-19 Mt 28,18.6,13 - alszik a szívben az aggodalom - FIKE istentisztelet - 2015.febr.8.
  • Házasság Hete: Sófalvi Adél és Szabolcs mesél kapcsolatáról MP3 / 59.4 MB / 2015-02-13 A Házasság Hete rendezvénysorozat közel két évtizede indult el Angliából, azzal a céllal, hogy a házasság fontosságára hívja fel a figyelmet. Ma már négy földrész 21 országában szervezik meg, Romániában 2011 óta. A Házasság Hete alkalmából Sófalvi Adéllal és Szabolccsal beszélgettünk. A marosvásárhelyi Sófalvi házaspár huszonhárom évvel ezelőtt ismerkedett meg, és tizennégy éve él boldog házasságban. A házasságra készülők felkészítésében és a Házasság Hete rendezvénysorozat szervezésében is részt vesznek.  Sófalvi Adéllal és Szabolccsal Mihály Noémi beszélget. 
  • Európai Ifjúsági Tájfutóbajnokságot szerveznek Kolozsváron MP3 / 10.4 MB / 2015-02-13 Erdély szívében szervezik meg ez év júniusában az Európai Ifjúsági Tájfutóbajnokságot, a Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozat keretében. A bajnokságon a hivatásos sportolók mellett az amatőrök is nevezhetnek, illetve külön kategóriában indulnak a gyerekek, illetve idősek. A európa- bajnokságot a Román Tájékozódási Föderáció felügyelete alatt a kolozsvári TranSilva Sportklub szervezi meg, a Kolozs megyei Tájékozódási Egyesülettel és a megyei sportklubokkal karöltve. Az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatót követően Bogya Zoltánnal, a szervezőbizottság tagjával beszélgettünk. A riporter: Mihály Noémi.
  • Halmen Balázs Kenyába megy MP3 / 6.1 MB / 2015-02-13 Halmen Balázs újra Afrikába utazik Rusinga szigetére, de hogy miért az kiderül a következő interjúból amelyet Szecsődi Árpád készített vele.