Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír

 

December 9., Péntek - Natália, NAtasa

Bálám ezt felelte...: Ha nekem adja Bálák a házát tele ezüsttel és arannyal, akkor sem szeghetem meg Istenemnek, az Úrnak a parancsát. (4Móz 22,18)

Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a jóval a rosszat. (Róm 12,21) 

Luther Kiadó, 2015.

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Felhívás lelkésztovábbképzés szervezésére

Az Országos Lelkésztovábbképző Testület felhívással fordul mindazokhoz, akik hozzá kívánnak járulni a lelkésztovábbképzés szervezéséhez. ...

Facebook

Agnus blog

Békefy Lajos: Vanitatum vanitas

BÁZELI ÚJSÁG: A NEMZETKÖZI SAJTÓ LEVIZSGÁZOTT A TRUMP VÁLASZTÁS SORÁNA KÁRPÁT-MEDENCÉBEN FOLYAMATOSAN A MI PUBLIKÁCIÓINK VALÓSZÍNŰSÍTETTÉK TRUMP GYŐZELMÉTAz amerikai elnökválasztást megelőzően négy írásban ... ...

Aktualitások

  • Ásványkristályok világa MP3 / 15.4 MB / 2016-12-09 Az ásványkristályok világa címmel tartott előadást az Ember és Természet Kollégium keretében Dr. Farkas György kémikus, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem oktatója, az előadássorozat házigazdája, 2016. december 7-én, szerdán, 18 órától a Györkös Mányi Albert Emlékházban. Az előadást követően Dr. Farkas Györggyel Szabó Anita beszélgetett.
  • Advent és Reformáció MP3 / 18.5 MB / 2016-12-09 Advent és reformáció. Erről a két témáról, ezek összekapcsolódásáról kérdezte Borsos Melindát, az Erdélyi Református Nőszövetség elnökét Kiss Gábor.
  • Várom az Urat MP3 / 11.5 MB / 2016-12-09 16. alkalommal szervezik, meg a Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztivált. A fesztivállal kapcsolatosan hallgassák meg Tussay Szilárdot az Erdélyi Református Egyházkerület ifjúsági referensét, aki az eseménnyel kapcsolatosan a következőket mondotta.
  • Sepsiszentgyörgyi Diakónia MP3 / 19.8 MB / 2016-12-09 Néhány évvel ezelőtt született meg annak gondolata, hogy a Diakónia Keresztyén Alapítvány egy idősgondozó otthont hozzon létre Sepsiszentgyörgyön, azonban az anyagi források hiányában a terv megvalósítása mindeddig váratott magára. Viszont a Málnási Református Egyházközség presbitériuma részéről nemrég érkezett egy felajánlás, amely szerint egy visszaszolgáltatott ingatlant, idősgondozói otthon létrehozása céljából az Alapítvány rendelkezésére bocsátanak. Minderről bővebben az idősgondozói szolgálat vezetőjével, Tóth Annával, illetve Balla Barna málnási lelkipásztorral beszélgettünk.
    Riporter: Sánta Imre
  • Tiszta szívvel MP3 / 19.1 MB / 2016-12-09 A kolozsvári Filmtett Egyesület magyar filmek romániai forgalmazásába kezdett, és december 2-án elsőként Kolozsváron mutatták be Till Attila Tiszta szívvel című alkotását, amely Magyarország idei Oscar-nevezettje. A vetítés után, a film egyik főszereplőjével, Thuróczy Szabolccsal közönségtalálkozó keretén belül lehetett beszélgetni.

Támogatóink