Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás

Jóhír


Augusztus 4. kedd - Dominika, Dominik, Domonkos

Hát nem tudod, hát nem hallottad? Örökkévaló Isten az Úr, ő a földkerekség teremtője! Nem fárad el, és nem lankad el, értelme kifürkészhetetlen. (Ézs 40,28)

Az egyedül bölcs Istennek legyen dicsőség Jézus Krisztus által örökkön­örökké. (Róm 16,27)

Luther Kiadó, 2014.

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Aktualitások

  • Vasárnapi beszélgetés: Családszervezetek képviselőivel beszélgettünk a Tusványoson MP3 / 92.9 MB / 2015-08-04 Vasárnapi beszélgetés rovatunkban a múlt héten véget ért 26.Bálványosi Szabadegyetem és diáktáborban elhangzott családszervezetekről szóló beszélgetésbe nyerünk betekintést. A Csíki Anyák sátrában Civil szervezetek Erdélyben a magyar családok szolgálatában címmel folyt a társalgás. A moderátor: Mihály Noémi.
  • A Dániel Központért is úsztak a Swimathonon MP3 / 11.7 MB / 2015-07-14 Pál Nándor a Blythswood Románia Egyesület foundraising (pénzalap gyűjtő) koordinátora volt az Agnus Rádió hétfő reggeli műsorának vendége. A hétvégén zajlott az egyik legnagyobb kolozsvári jótékonysági sportrendezvény, a Swimathon, amelyen az egyesület önkéntes úszócsapata is részt vett. Erről beszélgetett Pál Nándorral Mihály Noémi.
  • Vasárnapi beszélgetés: Mivel foglalkozik egy misszionárius házaspár? MP3 / 120.5 MB / 2015-07-14 Milyen egy misszionárius házaspár? Mivel foglalkozik és hogyan kell öltöznie? Többek között erről beszélgetünk Mihályi Évával és Lászlóval, akik Ausztriában, Ausztráliában és Magyarországon is éltek. Szerkesztő: Mihály Noémi. 
  • Iszlám modul és mozi a Sapientián MP3 / 14.6 MB / 2015-07-13 Két új mesterképzés, valamint iszlám modul indul, korszerűsítették az Aula Magna hang- és videotechnikáját valamint a tévé-stúdió is bővülni fog – többek között erről számoltak be a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem tanévzáró sajtótájékoztatóján péntek délelőtt. Az egyetemen július 13-án kezdődik a felvételi a 87 ingyenes és a 97 költség-hozzájárulásos helyre. A diákok ősztől két új mesteri szakon tanulhatnak: a Filmtudomány képzést a Filmművészet, fotóművészet, média szak folytatásaként képzelték el. Az angol nyelvű, európai és nemzetközi üzleti jogi mesterképzés pedig a Debreceni Állam- és Jogtudományi Karával együttműködésben indul. A sajtótájékoztatót követően Tonk Mártonnal, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának dékánjával Mihály Noémi beszélgetett.
     
  • Bővíti palliatív ellátását a Diakónia Keresztyén Alapítvány MP3 / 21.3 MB / 2015-07-10 A Diakónia Keresztyén Alapítvány egyik legújabb projektje a palliatív ellátás fejlesztését és bővítését tűzte ki célul. Az ”Adjunk életet a napoknak és napokat az életnek” mottójú kezdeményezés áprilisban indult és 14 hónapig tart. Csütörtök déli műsorunk vendége dr. Sárosi Arthur a Diakónia Keresztyén Alapítvány igazgatója volt, akivel Mihály Noémi a palliatív ellátásról beszélgetett.