Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

 

Február 21., szerda - Eleonóra, Norina

Az Úr jár előttetek, és Izráel Istene lesz mögöttetek is. (Ézs 52,12)

Ezért tehát még jobban kell figyelnünk a hallottakra, hogy valamiképpen el ne sodródjunk. (Zsid 2,1)

Luther Kiadó, 2016.

 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Aktualitások

  • A Lázálom Lilivel című meséskönyv bemutatója Kolozsváron MP3 / 12.2 MB / 2018-02-12 Csikós Farkas Kata: Lázálom Lilivel című meséskönyvét mutatták be 2018. február 8-án a Reményik Sándor Galériában. A Lázálom Lilivel egy hiánypótló meséskönyv, amely segít a gyerekeknek a szorongás, feszültség leküzdésében, ha kórházi kezelésre szorulnak. A szerzővel Brem Ágnes könyvtáros beszélgetett. A könyvbemutatót követően Csikós Farkas Katát Szabó Anita kérdezte.
  • Kávés-könyves csajos beszélgető-est a K+ Közösségi Térben MP3 / 12.8 MB / 2018-02-11 Igazán csajos szünetgomb a sosincsidőmsemmire hétköznapokon. Akár így is nevezhetnénk a 2018. február 12-ei kávés-könyves kötetlen beszélgetést, amelynek a kolozsvári K+ Közösségi Tér biztosít kuckót. Az esemény ezúttal könyvekről, olvasmányélményekről szól, így a szervezők arra bátorítanak mindenkit, hogy a forró tea, kávé vagy forrócsoki mellé kedvenc könyvüket is vigyék  magukkal az estre. Sőt akár több könyvvel is érkezhetnek, hiszen a végén lehet majd csereberélni, kölcsön adni, kérni. A kolozsvári Kőszikla Gyülekezet által szervezett esemény este fél 7kor kezdődik, és részleteiről valamint egyéb hasonló jellegű projektekről Rácz Noémi szervezőt kérdeztük. A riporter Prózsa Lilla Zsuzsanna.
  • “Kolozsvári színésznők a KT pódiumán” című beszélgető-sorozat MP3 / 13.4 MB / 2018-02-11 A “Kolozsvári színésznők a KT pódiumán” című beszélgető-sorozat február hetedikei alkalmán, a Kolozsvár Társaság székhelyén megszervezett kiadásában Kántor Melindával ismerkedhettünk meg. A Kolozsvári Állami Magyar Színház örökös tagjának Nánó Csaba újságíró volt a beszélgetőtársa. A diskurzust követően a színésznőt Vákár Zsanett interjúvolta.
  • Az IKE által szervezett eseményekről beszélgettünk MP3 / 7.9 MB / 2018-02-11 Az IKE (Erdélyi Református Egyházkerület Ifjúsági Szövetsége) által ebben a hónapban szervezett eseményekről, valamint különböző képzésekről kérdeztük Tussay Szilárdot, az Erdélyi Református Egyházkerület ifjúsági referensét. A riporter Szecsődi Árpád.
  • Kéthetes rövid terápiás programot szervez a Bonus Pastor Alapítvány MP3 / 12.3 MB / 2018-02-11 A Bonus Pastor Alapítvány 2018. február 12-23. között kéthetes rövid terápiás programot szervez szenvedélybetegeknek és felnőtt hozzátartozóiknak. A programról és személyes meglátásairól, tapasztalatairól kérdeztük Horváth Leventét, a Bonus Pastor Alapítvány elnökét. A riporter Biró István.

Támogatóink