Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás

Jóhír


Május 24. Pünkösdvasárnap - Eszter, Eliza

Reménykedj az Úrban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az Úrban! (Zsolt 27,14)

Amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, el- vezet titeket a teljes igazságra. (Jn 16,13)

©2014 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Megalakult a Tordai és a Nagyenyedi Református Egyházmegyék Ifjúsági Szövetsége

Az Ifjúsági Szövetség új struktúráját Sütő Alpár a volt Maros Megyei IKE alelnöke, a Magyar Ifjúsági Tanácsban az IKE képviselője mutatta be. ...

Facebook

Az űrlap letölthető ITT!

A  kitöltött és aláírt űrlapot mindenkinek személyesen kell leadnia május 25-ig abban az adóhivatalban ahova tartozik.

Aktualitások

  • Székely Mikó Kollégium MP3 / 7.1 MB / 2015-05-22 Az Erdélyi Református Egyházkerület a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult a Református Székely Mikó Kollégium újraállamosításának ügyében – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatón Kató Béla a református egyházkerület püspöke. A következőkben Veres Emőd ügyvéd vázolja, hogy miért kényszerültek arra, hogy ehhez a jogszolgáltató fórumhoz forduljanak.
  • Fogarasi-havasok. Erdély teteje MP3 / 5.1 MB / 2015-05-22 Május 21-én, csütörtök délután 18 órától, Székely Árpád Fogarasi-havasok. Erdély teteje című könyvbemutatójára került sor a Györkös Mányi Albert Emlékházban. A szerzővel Csomos Éva-Zsuzsánna beszélgetett.
  • V. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét MP3 / 5.9 MB / 2015-05-22 Sajtótájékoztatót tartottak május 21-én az RMDSZ Főtitkárság székhelyén, mely alkalommal az 5. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét programsorozatát, illetve a rendezvény részleteit közölték. Az idén több változást is beiktattak a szervezők, és még színesebb programok várják az érdeklődőket. Az esemény június 4-e és 7-e között zajlik. A sajtótájékoztató után, Doki Emesével, a Főtitkárság munkatársával Moni Anita beszélgetett.
  • Huszonöt éves a Marosújvári Vegyeskar MP3 / 7.3 MB / 2015-05-22 Huszonötödik évfordulóját ünnepelte a Marosújvári Vegyeskar. Az eseményről a kórus karnagya, Fórika Éva  számol be, aki egyben rádiónk hűséges hallgatója és önkéntese is.
  • Templomfelavatás MP3 / 6.5 MB / 2015-05-22 2015. május 17-én a Kolozsvári-Belvárosi Református Egyházközség györgyfalvi úti új templomának a felavatására került sor. Az eseményről Szecsődi Árpád, Kató Bélát, az Erdélyi Református Egyházkerület püspökét, valamint Fazekas Zsoltot, a Kolozsvári-Belvárosi Református Egyházközség lelkipásztorát kérdezte