Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

 

November 18., szombat - Jenő

De a te halottaid életre kelnek! (Ézs 26,19)

Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg, mostantól fogva. Bizony, ezt mondja a Lélek, mert megnyugszanak fáradozásaiktól. (Jel 14,13)

Luther Kiadó, 2016. 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Mindenünk megvan: kenyér, játék, szép szó

A lelkes közösségünk apraja-nagyja újra együtt vett részt a Rád is szükség van rendezvénysorozat legutóbbi alkalmán. ...

Facebook

Aktualitások

  • Idén is megünnepelték a Magyar Nyelv Napját MP3 / 9.9 MB / 2017-11-17 A Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány az idén is megünnepelte a Magyar Nyelv Napját a Bánffy-palotában 2017. november 13-án. Ez alkalomból az Erdélyi Magyar Írók Lígáját díjazták, amelynek keretén belül felolvasott Karácsonyi Zsolt, Király László, Király Zoltán, Márton Evelin és László Noémi, valamint Laczkó Vass Róbert és Szép András megzenésített verseket adott elő. Laczkó Vass Róberttel készített interjút Bálint Enikő, rádiónk önkéntes munkatársa.
  • A 3. Legszebb Erdélyi Magyar Dal MP3 / 8.2 MB / 2017-11-15 Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete harmadik alkalommal hirdette meg a Legszebb Erdélyi Magyar Dal pályázatot, amelynek a gálaestjére a Bulgakovban került sor 2017. november 11- én. A marosvásárhelyi Vecker együttes és a székelyudvarhelyi Simó Annamamária és zenekara nyerte el a zsűri tetszését. A Legszebb Erdélyi Magyar Dal gálaestjének az egyik főszervezőjével, Mák Arannyal beszélgetett Bálint Enikő, rádiónk önkéntes munkatársa.
  • Az Előttünk az elődeink című könyvbemutató a Kolozsvári Magyar Operában. MP3 / 9.8 MB / 2017-11-15 A kolozsvári magyar zenés színjátszás 225 éves évfordulója alkalmából Előttünk az elődeink című könyvbemutatóra és operagálára került sor 2017. november 9-én a Kolozsvári Magyar Operában. Az elmúlt 25 év történéseit, milyenségét  Benkő Judit, Laskay Adrienne és Fekete Adél mutatták be. A könyv főszerkesztőjével, Fekete Adél muzikológussal, rádiónk önkéntes munkatársa, Bálint Enikő beszélgetett.
  • Nyitott szemmel: Az úton levő asszony MP3 / 20.7 MB / 2017-11-15 A Nyitott szemmel beszélgetőestek ehavi kiadásában az éppen kialakítás alatt álló Mária-út kelet-nyugati tengelyének megtétele került bemutatásra. Az Ábrám Noémi zarándokútjáról szóló rendezvény Az úton levő asszony címet kapta. A meghívottal Vákár Zsanett beszélgetett.
  • Ovis látogatás az Agnus rádiónál MP3 / 7.2 MB / 2017-11-15 November 9-én, csütörtök délelőtt az Agnus rádió stúdiójába látogatott a Református Kollégiumi óvoda Halacska csoportja. Bár kicsit félénken és megilletődve érkeztek, az első mikrofonpróbát követően már egyre oldottabb és vidámabb lett a hangulat. Elsőként Csonka Dalma énekét hallgassuk meg. Szerkesztő: Szabó Anita

Támogatóink