Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás


Január 25. vasárnap - Pál

Vigyázzatok, hogy szívetek el ne csábítson ben- neteket, el ne forduljatok tőlem: ne tiszteljetek más isteneket, és ne imádjátok azokat. (5Móz 11,16)

Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok betörnek, és ellopják, hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem törnek be, és nem lopják el. Mert ahol a te kincsed van, ott lesz a te szíved is. (Mt 6,19–21)

©2014 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Aktualitások

  • Jn 2,1-11 - Isten(ember) - csoda - VÉKONY ROLAND - FIKE istentisztelet - 2015.jan.11 MP3 / 21.1 MB / 2015-01-14 A 2015-ös év első egyetemista istentiszteletét jan 11-én tartotta meg a Kolozsvári FIKE.Ezúttal Vékony Roland teológus hallgató hirdette az igét Jn 2,1-11 alapján.- a kánai menyegző története olyan mint az élet: egy darabig minden jól megy, aztán elfogy a "bor"; valami megakadályozza a jólétet, azt ami létszükséglet lenne, azt ami öröm. Ebben a helyzetben csodára várnak/várunk, ami helyreállítja az életet.- Jézus a szolgáknak mondja, hogy töltsék meg a korsókat és ezek a fiúk jól megizzadnak. A maguk részéről mindent megtesznek.Az ember nélkül Isten nem akarja véghezvinni a csodát. Szükség van a te hozzájárulásodra!- "te a jó bort későbbre tartogattad" -  Ahhoz vagyunk szokva, hogy a jóra rossz jön, életre halál, erőre erőtlenség. Isten a természetesnek tűnő emberi folyamatot megfordítja. Milyen a jövőképed? Isten jobbat tartogat.
  • Beszélgetés szóban és zenében egy ifjú zeneszerzővel MP3 / 6.1 MB / 2015-01-06 Nagy Ibolya munkatársunk karácsonyi ajándéka a most következő beszélgetés, amely az általa ismert legfiatalabb zeneszerzővel készült.
  • Evangéliumi lélektan MP3 / 12.1 MB / 2014-12-16 December 10-én, szerda délután mutatták be Homa Ildikó klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szociális testvér Evangéliumi lélektan. Önismeret mindenkinek című könyvét. A könyvből Bogdán Zsolt színművész olvasott fel részleteket, a kötetet Vik János a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Római Katolikus Teológia karának tanára méltatta. A könyvbemutatót követően beszélgettünk Homa Ildikóval. Riporter: Mihály Noémi
  • Jn 1,9-13 - világ, világlás, világnézet - FIKE istentisztelet - dec.14. MP3 / 17.9 MB / 2014-12-15 Jn 1,9-13 - világ, világlás, világnézet - FIKE istentisztelet - dec.14.
  • Hulladékhegyek MP3 / 5.7 MB / 2014-12-12 Hulladékhegyek a modern társadalom Mount Everestjei címmel tartott előadást Réti Kinga-Olga a BBTE Környezettudományi és Környezetmérnöki Karának oktató-dékánhelyettese, az MTA kültestületi tagja. A bemutatója során, olyan Kolozsvárt is érintő szociális problémákra hívta fel a figyelmet, mint a szelektív hulladékgyűjtés hiánya, vagy a hulladék feldolgozása. Az előadás után, beszélt rádiónknak arról, hogy véleménye szerint melyek a legveszélyesebb hulladékok, illetve mit tehetünk, hogy a háztartásunkban kevesebb hulladékot termeljünk.
    Riporter: Szegedi Csaba