Agnus Rádió - online!

Hallgassa itt élő műsorainkat naponta éjjel 3 és reggel 8, illetve déli 12 és 15 óra között
Új ablakba nyitás

 

Július 22. kedd - Magdolna

Hiszen tudja, hogyan formált, emlékszik rá, hogy porból lettünk. (Zsolt 103,14)

Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak. (2Kor 4,7)

©2013 Luther Kiadó

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Műsorajánló

Zenélő köntös

A tér és a zene kapcsolatát a térhatás szemszögéből illusztrálja izgalmas példákkal a Zenélő köntös következő műsora.
Műsorkezdés: szerda, 13:30

Agnus blog

A Heidelbergi Káté vitás kérdései

A reformációi nagyhéten elhangzott előadásokat ITT lehet visszahallgatni.

Aktualitások

  • 2014. jun .22. - FIKE istentisztelet - "Most azért menj!" - Vékony Zsolt MP3 / 17.8 MB / 2014-06-23 Valami véget ér vagy valami új kezdődik? Elindulás - teher vagy öröm? Akarom vagy inkább nem kérek belőle?
  • Tovább bővült a LAM-irodahálózat MP3 / 11.9 MB / 2014-06-21 Tovább bővült a már 8 ponttal működő LAM-irodahálózat, ugyanis megnyitotta kapuit a kolozsvári LAM hiteliroda. Egy olyan, kölcsönöket kínáló szervezet, amely az egyházi értékeket tartja szem előtt, viszont működési struktúráját a Svájci hitelintézetek mintájára, hozta létre. Az intézmény létrejöttéről Kató Bélát az Erdélyi Református Egyházkerület püspökét Kiss Gábor rádiónk munkatársa kérdezte.
  • ApCsel 2,42 - KITARTÓ RÉSZVÉTEL - FIKE istentisztelet - Dávid István - 2014.jún.15. MP3 / 33.3 MB / 2014-06-16 KITARTÓ RÉSZVÉTEL
    "Ezek pedig kitartóan részt vettek az apostoli tanításban, a közösségben, a kenyér megtörésében és az imádkozásban." ApCsel 2,42
    1. kitartást elvtársak  2. részvét: közhely vagy tett? részt venni? legalább nyakik, de a csontot is bele!3. mert nem csak szíven talál, mert nem csak kérdések vannak, de ahol a LÉLEK ott szinkronizálódnak a szívek, gondolatok, tettek is. Dobog na! hogy mondjam?!
  • Forró Antal festőművészre emlékeztek MP3 / 7.7 MB / 2014-06-13 Forró Antal festőművész születésének 90. évfordulója alkalmából könyvbemutatóra és kiállításmegnyitóra került sor június 12-én, csütörtök délután 5 órakor a Kolozsvár Társaság székhelyén (Főtér 22. szám). Bevezetőt mondott Kántor Lajos, a társaság elnöke, majd a kötetet bemutatta, és a kiállítást méltatta Németh Júlia műkritikus. Végül Forró Ágnes mesélt édesapjáról. Az esemény után Németh Júlia, műkritikussal beszélgettünk Forró Antal munkásságáról és a most megjelent kötetről. A riporter Deák Anita.
  • Kató Béla püspök a holokausztról MP3 / 29.9 MB / 2014-06-11 Az Erdélyi Református Egyházkerület nem antiszemita, mondja Kató Béla püspök. Az elmúlt időben Sepsiszentgyörgyön és Kolozsváron is holokauszt emlékművet avattak, Kató Béla mind a két eseményen ott volt, Sepsiszentgyörgyön pedig beszédet is mondott, amelyben a kollektív felelősségvállalást hangsúlyozta. A püspök szerint ma az terheli az egyházat, hogy az elődök nem ismerték fel, hogy az igazság mellett ki kell állni minden időben. A holokausztról Kiss Gábor beszélget Kató Bélával, az Erdélyi Református Egyházkerület püspökével.