Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

 

Március 22., csütörtök - Beáta, Izolda

Az én Uram, az Úr megnyitotta fülemet. Én pedig nem voltam engedetlen, nem hátráltam meg. (Ézs 50,5)

Jézus mondja: Ha valaki nekem szolgál, engem kövessen; és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is. (Jn 12,26)

Luther Kiadó, 2016.
 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Erdélyi Református Egyházkerület

Mindnyájan Isten egy-egy egyedi arca vagyunk

A tökéletes tökéletlen címmel tartottak találkozót a református egyetemi gyülekezetek Marosvásárhelyen. ...

Facebook

Aktualitások

  • Beszélgetés Oláh Anna, az Anna Amélie tervezőjével MP3 / 10.3 MB / 2018-03-10 A bőr szerepe a divat világában, Oláh Anna Amélié divattervező volt a 2018- as blogdíler első meghívottja március 7-én az 1856 Bistroban. Anna Amélie táskák tervezőjével rádiónk önkéntes munkatársa, Bálint Enikő beszélgetett.
  • Változások, intézkedések az Erdélyi Református Egyházkerületben MP3 / 13.3 MB / 2018-03-10 Az Erdélyi Református Egyházkerületben jelenleg több mint 50 gyülekezetnek nincs lelkipásztora. Az egyházkerület vezetősége, hogy a hiányt pótolja, több intézkedést is foganatosított, amelyekről 2018. március 7-én a Romániai Református Egyház Zsinata is tárgyalt. A jogszabály módosítások értelmében a lelkipásztorok ezután 70 éves korukig szolgálhatnak a gyülekezetekben, ha ezt választják, de szó esett a városi misszióról is, valamint változott a teológusok hatodik, gyakorlati éve, valamint visszavezették a segédlelkészséget. A zsinat után Kató Béla püspökkel Kiss Gábor beszélgetett.
  • Unify konferenciára Kolozsváron MP3 / 7.7 MB / 2018-03-10 Unify néven YMCA konferenciára került sor Kolozsváron a Bethlen Kata Diakónia központban, március 1 és 4 között. Kollégánk, Szecsődi Árpád a résztvevők közül a magyarországi KIE (Keresztyén Ifjúsági Egyesület) tagját, Magasi Évát, valamint Bene Karolát kérdezte, aki jelenleg az YMCA egyetemen tanul Németországban.
  • Viski János, Kodály Zoltán magyarörmény tanítványa címmel tartottak előadást a Györkös Mányi Albert Emlékházban MP3 / 14.4 MB / 2018-03-10 Fancsali János zenetörténész, magyarörménység-kutató előadást tartott március elsején Viski János, Kodály Zoltán magyarörmény tanítványa címmel. A Györkös Mányi Albert Emlékházban megrendezésre kerülő esemény alkalmával az előadó Kodály Zoltán tanítványának munkásságát méltatta. Az előadás meghívottjával, Fancsali Jánossal Vákár Zsanett beszélgetett.
  • Az Élő Várad antológia szerzői mutatkoztak be a Bulgakov Kávéházban MP3 / 11.2 MB / 2018-03-10 A Helikon- estek a Gyújtóláng és határpont című kiadásán az Élő Várad antológia szerzői mutatkoztak be 2018 február 28- án a Bulgakov Kávéházban. A meghívottakkal André Ferenc beszélgetett. Az Élő Várad Mozgalom egyik tagjával, Biró Árpád Leventével, rádiónk önkéntes munkatársa, Bálint Enikő készített interjút.

Támogatóink